About us

Povestea noastra

restaurante predeal

Bella Predeal

from the start

Un restaurant cu specific italian din Predeal cu o traditie de peste 20 de ani în care vei găsi un meniu variat si un gust autentic.  Atmosfera frumoasa și interiorul recent renovat este creat cu lux de amănunte, pentru confortul dumneavoastră. Speram ca v-am trezit curiozitatea si va asteptam  in restaurantul nostru incepand cu orele 9.00 din fiecare zi a saptamanii, pentru a servi micul dejun, pranzul sau cina  .

Va oferim

gustul autentic

Va invitam sa gustati din delicioasele noastre preparate pregatite special pentru dumneavoastra din cele mai bune ingrediente. Bucatarii nostrii va vor incanta cu diferite preparate italienesti, romanesti dar si internationale. Va invitam sa alegeti din sortimentele noastre de vinuri din renumite crame : Recas , Samburesti sau Budureasca sunt cateva exemple  de vinuri autohtone ce ar putea sa va atraga atentia pentru a le degusta.

restaurant evenimente predeal

Evenimente

locul ideal

Restaurant Bella Predeal  va pune la dispozitie in Predeal o locatie moderna si eleganta recent renovata , unde acordam insemnatatea si atentia cuvenita fiecarui eveniment si promitem transformarea lui intr-un succes. 

Urmareste-ne pe Facebook!

Bella